Partner feliratkozás
Üdvözlöm a Centrum ’76 webáruház Partnerprogramjában!

A Partnerprogram egy viszonteladói (affiliate) rendszert takar, melynek segítségével Ön részesülhet a webáruház profitjából, amennyiben részt vállal a webáruház népszerűsítésében és ezáltal a termékek eladásából származó forgalom növekedésében.

Ön szabadon regisztrálhat a Programba, az itt látható regisztrációs űrlap kitöltésével. A jutalékok kifizetésének azonban feltétele, hogy Ön számlaképes legyen, a magyar jogszabályok ugyanis csak ily módon teszik lehetővé a kifizetést. Amennyiben ez csak később történik meg, addig is nyilvántartjuk az Ön egyenlegét a későbbi utalásig.

Működés
A rendszer használata könnyű, nem igényel komolyabb technikai tudást.
Regisztráljon a webáruházunkba (www.c76.hu) és a partnerprogramunkba is, ugyanazzal az email címmel. Amikor Ön jelentkezik a jobb oldali űrlap kitöltésével Partnerprogramba, akkor egy automatikusan generált e-mail üzenetben meg fogja kapni belépési kódot a saját kezelői felületéhez, ahol a jelszót meg tudja majd változtatni.
Itt találhatja azt az URL-t (hivatkozást), illetve azokat a szöveges linkeket és bannereket, amelyeket Ön vagy webmestere beilleszthet a weboldalába, vagy akár kiküldhet az e-mail listájára, és amelyek segítségével a rendszer regisztrálni tudja az Öntől érkező látogatók vásárlásait, még ha az hónapokkal később történik is.

Valós idejű statisztikák és riportok
Amikor az Ön weboldala, promóciós elektronikus levele által generált vásárlást észlel a rendszer, akkor az Ön által beállítható gyakoriságú üzenetben értesítést fog kapni ezekről, illetve megtekintheti azokat a személyes kezelői panelban. A hónap végén az abban a hónapban lezárt vásárlásokról Ön kiállítja a számlát, amely alapján kifizetésre kerül az Önt megillető jutalék.

A Partnerprogram részletei
Önnek lehetősége van további viszonteladókat bevonni a programba az alábbi díjazással.
Közvetítői díj: minden, közvetlenül ön által ajánlott új belépő után,100 Ft.-ot írunk jóvá a számláján. Minden partnerünk maximum 20 belépőt ajánlhat közvetlenül (második szint). Az ajánlói jutalék nem vásárolható le, de kifizetésre kerül, amint a jutalék alap mértéke eléri a 10000 Ft-ot és ha a jutalékra jogosult partner megfelel a jogszabályoknak. A közvetett tagok vásárlásaiból származó további jutalékok a harmadik szinttől:
3. szint: 1%
4. szint: 1%
5. szint: 2%
6. szint: 3%
7. szint: 5%

ÚJ! Jutalék regisztráláskor
Minden újonnan regisztrálónak 500 Ft kerül jóváírásra a számláján!

Partner jelentkezési kérdőív

 Account information 
Email cím *
Weboldal Url

 Személyes adatok 
Keresztnév *
Családnév *
Cég
Cím *
Település *
Megye
Ország  
Irányítószám *
Telefonszám *
Fax szám

 Kiegészítő adatok 
Bankszámlaszám *
Bank neve *

A partner azonosítója
aki értesítette a
partnerprogramunkról
Felhasználási feltételek

Elfogadom
A jelszót elküldjük az email címére.
A profiljában megváltoztathatja belépés után.